Urheiluvaatteet, Vapaa-ajan Vaatteet & Kengät - 2018 Uusi Kauden Kokoelma

Urheiluvaatteet, Vapaa-ajan Vaatteet & Kengät - 2018 Uusi Kauden Kokoelma
 

Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

1. Ehtojen hyväksyminen. Tervetuloa www.rhymentyme.com ("Sivusto"), verkkosivusto, jota ylläpidetään Clothing Shop Online LLC: n ("CSO", "me", "me" ja "meidän") puolesta. Tietosuoja on meille tärkeä. Meidän käytäntömme on suojata henkilötietojasi (kuten jäljempänä määritellään) ja käyttää sitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sivustomme käyttö on vapaaehtoista, ja sivuston avulla suostut siihen, että keräämme ja käytämme tunnistamis- ja tunnistamattomia tietoja, kuten tässä tietosuojakäytännössä on kuvattu. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tämän sivuston kautta kerättyjen tietojen käyttöä ja paljastamista.

2. Tieto keräämme sinusta.

Ei-henkilökohtaiset tiedot. Keräämme automaattisesti tietoja Internet-yhteydestämme, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: Internet-verkkotunnuksen nimi, jota käytit Internetiin. sen verkkosivuston IP-osoite, josta olet linkittänyt suoraan sivustoomme; yhteyden nopeus / näytön resoluutio / selain käytössä; päivämäärä ja kellonaika, jolloin käytit Sivustoamme; ja vierailemasi sivut. Nämä tiedot ("ei-henkilökohtaiset tiedot") eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti. Käytämme näitä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja valvomaan sivuston tehokkuutta ja pohtimaan sivuston potentiaalisia parannuksia.

Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot. Voit tarkastella ja ladata sivustossa näkyvää sisältöä paljastamatta tietoja, joita voidaan yksinään tai yhdessä muiden tietojen kanssa tunnistaa, ottaa yhteyttä tai löytää sinusta (yhdessä "Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot" tai " PII”). Tietyt sivuston kautta käytettävissä olevat ominaisuudet saattavat kuitenkin edellyttää tiettyjen henkilökohtaisten tietoturva-aukkojen paljastamista käyttämiesi ominaisuuksien mukaan.

Rekisteröityneet käyttäjät. Sivuston tiettyihin osiin pääsy voi edellyttää kirjautumis- ja salasanatietoja, jotka annetaan vain rekisteröidyille käyttäjille (kussakin "rekisteröityneenä käyttäjänä"). Osana rekisteröintiprosessia, ClothingShopOnline voi kerätä tiettyjä PII: tä, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja muut henkilökohtaiset tunnistetiedot, jotka sinä paljastat meille. Antamalla tällaiset tiedot suostutte keräämään ja käyttämään sitä tässä Yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Tilaus ja maksaminen. Tavarahyödykkeitä, palveluita ja / tai tietoja koskevien pyyntöjen yhteydessä VaatteetShopOnline voi kerätä tiettyjä PII-tietoja, kuten: yhteystiedot, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, taloudelliset tiedot, kuten luottokorttisi numeron, laskutusosoite ja muut henkilökohtaiset tunnistetiedot, jotka luovutat meille. Luottokorttitietosi salataan ja annetaan luottokortin myöntäjälle vahvistusta ja hyväksyntää varten. Emme säilytä luottokorttitietoja. Antamalla tällaiset tiedot suostutte keräämään ja käyttämään sitä tässä Yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

3. Henkilökohtaisten tietojen käyttö. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi hallinnoimaan osallistumistasi sivustoon ja välittämään tietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua, kuten uutiskirjeitä, hälytyksiä, erikoistarjouksia, kuluttajatutkimuksia ja muita mainos- tai informaatiotietoja. Jos et enää halua vastaanottaa tällaisia ​​viestejä, napsauta "peruuta tilaus" -linkkiä, joka sisältyy kaikkien lähettämiesi sähköpostiosoitteiden alareunaan. Jos eri opt-out -mekanismia tarjotaan mille tahansa yksittäiselle viestinnälle, noudata kyseisen spesifisen sähköpostiviestin ohjeita.

4. Tietojen jakaminen. Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia ja tavarantoimittajia avustamaan meitä sivuston ylläpidossa ja tarjoamien palveluiden tarjoamisessa, ja siksi he voivat käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi voimme ostaa tai myydä liikeomaisuutta tai hankkia tai hankkia muita yrityksiä. Tällaisissa liiketoimissa henkilökohtaiset tiedot ovat yleensä yksi siirretyistä liikeomaisuuksista. Lisäksi, jos sulautetaan tai konsolidoidaan toisen laitoksen kanssa, henkilötietosi voidaan siirtää seuraajalle. Voimme myös paljastaa henkilötietosi muille sidoslaitoksille ja / tai jos meiltä vaaditaan laki.

Takaisin
Urheiluvaatteet, Vapaa-ajan Vaatteet & Kengät - 2018 Uusi Kauden Kokoelma

droits d'auteur © 2019 www.rhymentyme.com. Tous les droits sont réservés.

ulkoilu, urheiluvaatteet, kengät, vaatteet, kävelysukat, vedenpitävät takit, suksivälineet